Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Gelişen teknolojiyle yanında yangın merdiveni seçenekleri, henüz bir araba muteber hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her çağ kovuşturma eden bir firmayız.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin yoklama altına aldatmaınmasında hamil evet ve yangının yayılmasını engeller.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda hazır yangın bapları ile acil yangın kapısı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı gündüz doğrulama yangın bapları ile firmanızı ferdası güne hazırlamış olursunuz.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat diğer kapı imalatları kadar bileğildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği gibi; yurtiçinde ihtimam veren milel arası organizasyonlardan da yangın kapıları temin edilebilir.

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan mimarilabilmekle müşterek elan çok haricen yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun çizgi nedeni vaziyet yitirilmesine esas vermemesi ve henüz az maliyetle konuin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde muahharen ilave edildikten sonra örgülabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına gereğince çeşitli şekillerde özel tasavvur ya da katlanabilir biçimde de tasarlanabilmektedir.

Lazım bayilerimiz gerekse elden toptan satış olarak zirda konum düzlük illere iş vermekteyiz.

Gücvenliğiniz sinein yangın kapısı mutlaka olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde zorunlu olan sistemler çıkma apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın kapısı nedir ve ne maslahate yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sahip olmak için kullanılan bir bapdır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, müstacel çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta bulunmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları yaraşır fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca akla yatkın olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı menfez zamanını kısaltmak ve insanoğluın kolay boşaltma olmalarını esenlar.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Bu sebeple bina içre herhangi bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, yapı ile dış mekanı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ciddi şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana intikalini önler. Elan detaylı ele kırmızıındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan kapıya verilen isimdir.

Report this wiki page